Ndërlidhjet

Marjan Dema zgjidhet rektor i Universitetit të Prishtinës


Ndërtesa e Rektoratit të Universitetit të Prishtinës

Marjan Dema, profesor i matematikës në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike është zgjedhur rektor i ri i Universitetit të Prishtinës. Në këtë post, Dema u zgjodh me shumicën e votave të Këshillit Drejtues të Universitetit të Prishtinës, “Hasan Prishtina”.

Dema ka pasuar në këtë post ish rektorin, Ramadan Zejnullahu pas konkursit të përsëritur.

XS
SM
MD
LG