Ndërlidhjet

Protestë kundër korrupsionit


Ilustrim

Një grup i qytetarëve të Kosovës ka protestuar sot në Prishtinë, për të tetën herë më radhë, ndaj, siç thuhet, “skandalit të përgjimeve, keqqeverisjes dhe korrupsionit, që dëshmojnë se gjendja e vendit nuk mund të përmirësohet pa përpjekjen e qytetarëve të ndershëm”.

Protesta është iniciuar përmes një publikimi në rrjetin social Facebook.

Në protestë disa herë janë parë edhe zyrtarë të disa partive opozitare dhe përfaqësues të shoqërisë civile.

XS
SM
MD
LG