Ndërlidhjet

Hackerspace dhe Termokiss, komunitet që po zgjerohet


Prishtina Hackerspace është komuniteti i të rinjve që bashkon idetë inovative në kryeqytet. Projekti i digjitalizimit të arkivës shqiptare, përmes skanerit 3D, mendohet se do të ndihmojë shumë në kërkimet shkencore online të studentëve. Me të njejtin qëllim, në krijimin e hapësirës për të rinjë, po shfrytëzohet edhe hapësira publike "Termokiss" në Prishtinë.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG