Ndërlidhjet

Në Kenia, burrat që nuk votojnë do të "privohen" nga seksi


Kenia - foto arkivi

Një deputete nga Kenia u ka kërkuar grave që të mos kryejnë marrëdhënie seksuale me burrat e tyre, derisa ata të mos regjistrohen si votues për zgjedhjet e 8 gushtit.

Mishi Mboko, përfaqësuese e grave në qytetin Mombasa, tha se kjo është strategjia më e mirë për të mbështetur opozitën me vota.

“Gra, kjo është një strategji që duhet ta miratoni. Është më e mira. Mos kini marrëdhënie seksuale me ta derisa nuk ju tregojnë kartën e votimit”, tha Mboko.

Regjistrimi për votim përfundon më 17 shkurt.

Mboko tha se seksi është armë e fuqishme dhe se do t’i inkurajojë burrat hezitues të resgjitrohen si votues.

XS
SM
MD
LG