Ndërlidhjet

TIRANË


Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë dhe Këshilli i Evropës kanë ftuar partitë politike në Shqipëri 'të tregojnë përgjegjësi'.
"Kjo është qartazi në interes të Shqipërisë dhe reputacionit të saj ndërkombtarë", u tha në një kumtesë të përbashkët të OSBE-së dhe Këshillit të Evropës.
Ndërkohë, presidenti Alfred Moisiu ftoi partitë rivale në Shqipëri, që ta zgjidhin krizën politike me qëllim të mbajtjes së zgjedhjeve lokale ashtu siç janë caktuar për 20 janar.
XS
SM
MD
LG