Ndërlidhjet

PRAGË


Në raportin e fundit, organizata Human Rights Watch ka vlerësuar se bisedimet për statusin e ardhshëm të Kosovës kanë lënë nën hije çështjet që kanë nevojë të shqyrtohen në mënyrë urgjente, e veçanërisht çështjen e dështimeve në sistemin e drejtësisë. Përfaqësuesja për Evropën dhe Azinë në këtë organizatë, Veronika Goldston tha se, megjithatë, janë shënuar disa përparime në kuptimin që bashkësia ndërkombëtare ka filluar ta njohë faktin se kjo çështje duhet të diskutohet jo vetëm nga Bashkimi Evropian, që do të ketë rol të rëndësishëm në Kosovë, por edhe nga autoritetet e Kombeve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG