Ndërlidhjet

BEOGRAD


Peshkopi i Kishës Ortodokse Serbe në Kosovë Artemije ka paralajmëruar se imponimi i pavarësisë për Kosovën mund të shkaktojë "efektin e dominos" në Evropë.
Në një letër dërguar institucioneve të BE-së dhe ambasadave të vendeve evropiane në Beograd, Artemije ka thënë se nëse kjo ndodh, atëherë ky do të jetë "fillim i rrënimit të vetë Evropës".
XS
SM
MD
LG