Ndërlidhjet

LONDËR


Britania e Madhe plotësisht i përkrah përpjekjet e të dërguarit të OKB-së për statusin e Kosovës Martti Ahtisaari, dhe fton Beogradin e Prishtinën që në mënyrë pozitive dhe konstruktive të bashkëpunojnë me të, ka thënë ministrja e Jashtme Britanike Margaret Beket.
Ajo vlerësoi se me prezantimin e pakos së Ahtisaarit është arritur moment i rëndësishëm në procesin e zgjidhjes së statusit të Kosovës.
"Mbretëria e Bashkuar plotësisht i mbështet përpjekjet e presidentit Ahtisaari, i cili me integritet dhe përkushtim e ka udhëhequr punën e tij. Jemi të bindur se propozimet e tij mund të krijojnë themelet për zgjidhje të drejtë dhe të qëndrueshme për Kosovën", ka thënë Beket.
XS
SM
MD
LG