Ndërlidhjet

MEKA, ARABIA SAUDITE


Grupimet rivale politike palestineze, Hamas dhe Fatahu janë pajtuar që ta formojnë qeverinë e unitetit konmbëtar, pas dy ditëve të bisedimeve në Mekë. Sipas burimeve palstineze, thuhet se kryeministër do të të mbetej Ismail Hanyiah nga Hamasi, ndërsa në postin e ministrit të brendshëm dhe atij të jashtëm do të emëroheshin peronsa të pavarur.
XS
SM
MD
LG