Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kosova ka përpara muaj sfidues, por ato mund të kalohen me mirëkuptim të ndërsjellë, ka deklaruar komandanti i forcave amerikane në Kosovë, gjenerali Douglas Earhart. Ai ka shprehur bindjen se pas ndryshimit të rezolutës 1244, Kosova nuk do të ketë nevojë më për praninë e ushtarëve në rrugë.
Gjenerali Earhart gjithashtu i ka siguruar kosovarët se KFOR-i është i gatshëm të reagojë kudo dhe kurdoherë që të jetë nevoja.
XS
SM
MD
LG