Ndërlidhjet

VJENË


Zëvendës shefi i misionit amerikan në OSBE, Kyle Scott tha se Shtetet e Bashkuara besojnë se plani i zotit Ahtisaari është "korrek dhe i balancuar dhe njeh nevojën për të dy palët që ti afrohen njëra tjetërs". Në një njoftim, zoti Scott mëtutje tha se "ne nuk jemi të gjithfuqishëm dhe ti zgjidhim problemet e palëve për ta" dhe shtoi se "as që ne duhet të injorojmë përgjegjësinë tonë për parandalimin e rajonit që të mos zhytet në konflikt të ri".
XS
SM
MD
LG