Ndërlidhjet

ATHINË


Greqia u ka bërë thirrje Prishtinës dhe Beogradit që të jenë të matur në bisedimet konsultative që po mbahen në Vjenë.
"Negociatat do të jenë të vështira sepse të dyja palët janë nisur nga qëndrime krejtësisht të ndryshme", prandaj serbët dhe shqiptarët e Kosovës "duhet të shmangin çdo veprim të njëanshëm i cili nuk i kontribuon klimës pozitive të bisedimeve", ka thënë zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme Jorgos Kamucakos.
XS
SM
MD
LG