Ndërlidhjet

JERUSALEM


Mbreti Abdullah i Jordanisë ka ftuar qeverinë palestineze të unitetit të përmbushë kërkesat e katërshes së negociatorëve për Lindjen e Mesme.
Katërshja e përbërë nga Bashkimi Evropian, Shtetet e Bashkuara, Rusia dhe Kombet e Bashkuara, ka kërkuar nga qeveria palestineze t'a njoh shtetin izraelit, t'i respektojë marrëveshjet e mëparshme si dhe të heq dorë nga dhuna.
XS
SM
MD
LG