Ndërlidhjet

VJENË


Kanë rifilluar sot në Vjenë pas tre ditë ndërprerje bisedimet mes Prishtinës dhe Beogradit me ndërmjetësimin e kryenegociatorit Marti Ahtisari. Sot diskutohen anekset për decentralizimin të përfshira në propozimin e z. Ahtisari. Takimi filloi më 21 shkurt dhe deri tani janë diskutuar pjesët e propozimit që kanë të bëjnë me kushtetutën, mbrojtjen e pakicave, sistemin e drejtësisë dhe mbrojtjen e monumenteve kulturore.
Sipas përfaqësuesve të zyrës së UNOSEK-ut palët nuk kanë treguar afri në pozicionet e tyre. Takimi përfundon më 2 mars.
XS
SM
MD
LG