Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri Agim Çeku siguroi sot qytetarët se pakoja për statusin e Marti Ahtisarit i ofron Kosovës të gjitha mekanizmat shtetërorë. Ai tha se Kosova bashkë më miqtë ndërkombëtarë ka mbyllur kapitullin e lirisë, ndërsa tash po synon të mbyllë edhe atë të pavarësisë.
Kryeministri Çeku në manifestimin kushtuar Epopesë së UÇK-së siguroi se forca e ardhshme e Kosovës do të ndërtohet mbi vlerat, përvojën dhe kapacitet humane e operacionale të TMK-së.
Në ditën e parë të manifestimit Epopeja e UÇK-së, liderët thanë se sakrifica e Adem Jasharit e ka bërë të panegociueshme kërkesën për pavarësinë e Kosovës.
XS
SM
MD
LG