Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ekipi Negociator për statusin e Kosovës, ka dalë sot me qëndrime pozitive ndaj dokumentit final të ish presidentit finlandez Martti Ahtisaari.
Pas një takimi që delegacioni i Kosovës e zhvilloi sot nën udhëheqjen e presidentit Fatmir Sejdiu, anëtarët e delegacionit u deklaruan se po shkojnë të përgatitur dhe unikë në takimin e 10 marsit në Vjenë.
Presidenti Sejdiu tha se plotësimet e bëra në tekstin e dokumentit të kryenegociatorit Ahtisaari, vetëm sa e kanë qartësuar përmbajtjen e propozimit.
XS
SM
MD
LG