Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Antonio Maria Costa, shef i zyrës së Kombeve të Bashkuara për Çështje të Drogës dhe Krimeve tha sot se prodhimi i opiumit në Afganistanin jugor është "jashtë kontrollit". Sipas tij, kryengritjet në ato rajone përdoren si instrumente për tregtinë e opiumit.
XS
SM
MD
LG