Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti Bush ka thënë se do përdorë veton kundër ligjit që kërkon tërheqjen e trupave amerikane nga Iraku brenda afateve të caktuara kohore.
"Ky ligj ka shumë gjëra të pakuptimta, shumë kushte dhe një afat kohor artificial për tërheqjen e trupave. Siç e kam bërë të qartë unë do vendos veton kundër këtij ligji. Vendimi i Dhomës së Përfaqësuesve bën vetëm një gjë: vonon dërgimin e burimeve jetike për trupat tona", tha Bush.
Dhoma Përfaqësuese e Kongresit amerikan ka votuar për caktimin e gushtit të vitit 2008 si afat të tërheqjes së të gjitha forcave të Shteteve të Bashkuara nga Iraku.
XS
SM
MD
LG