Ndërlidhjet

JEREVAN


Qeveria e Armenisë dha dorëheqje, ashtu siç kërkohet me kushtetutë, pas vdekjes së kryeministrit Andranik Markarian. Ai vdiq dje, në moshën 55 vjeçare nga sulmi në zemër.
Presidenti Robert Kocharian shpalli ditën e varrimit, me 28 mars, ditë zie kombëtare. Kryeministri i përkohshëm do të caktohet brenda 10 ditësh dhe do të udhëheq qeverinë deri në zgjedhjet parlamentare, të parapara për 12 maj.
XS
SM
MD
LG