Ndërlidhjet

KAIRO


Në Egjipt po mbahet sot referendumi për ndryshime në Kushtetutën e vendit. Qeveria tha se 34 amendamentet e propozuara, janë pjesë e reformave në procesin politik, por opozita dhe grupet për të drejtat e njeriut vlerësuan se këto ndryshime do ta largojnë vendin nga liria dhe demokracia.
XS
SM
MD
LG