Ndërlidhjet

MOSKË


Një gjyq ushtarak rus ka dënuar një kolonel me 12 vjet burgim për spiunim për një fuqi evropiane, që nuk është emëruar. Sipas vendimit të gjyqit, koloneli Valentin Shabaturov ka spiunuar për këtë vend evropian prej vitit 1999 e deri në vititin 2006 dhe mendohet se për këtë punë ai kishte marrë 100 mijë dollarë. Gjyqi njoftoi se koloneli Shabaturov kishte marrë dënimin minimal sepse kishte pranuar gabimin dhe ishte penduar.
XS
SM
MD
LG