Ndërlidhjet

PRISHTINË


Komandanti i lartë i NATO-s, admirali Harry Ulrich tha sot në Gjilan se "me propozimin e zotit Ahtisaari, ndjej se jemi në rrugë të duhur, posaçërisht me elemente specifike, që kanë për qëllim të sigurojnë të drejtat e të gjitha minoriteteve", ka njoftuar KFOR-i. Në njoftim mëtutje thuhet se, për tetë vite me radhë, Kosova ka qenë dhe vazhdon të jetë një nga prioritetet kryesore të NATO-s.
XS
SM
MD
LG