Ndërlidhjet

KIEV


Presidenti i Ukrainës, Viktor Yushchenko e ka shpërndarë Parlamentin e këtij vendi dhe ka shpallur zgjedhje të jashtëzakonshme, kanë raportuar agjencitë e lajmeve. Gjatë ditëve të fundit ka pasur kërcënime nga ana e presidentit Yushchenko se nëse negociatat e tij me grupet politike në Parlament nuk sjellin rezultate, atëherë ai do ta shpërndajë parlamentin.
XS
SM
MD
LG