Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ekzistimi i strukturave paralele në disa lëmi të rëndësishme të shërbimeve publike ndikon drejtpërdrejtë në të drejtat individuale dhe në sundimin e ligjit në Kosovë, u tha në raportin e misionit të OSBE-së.
"Ekzistimi i strukturave paralele ende ka ndikim thelbësor në shoqërinë kosovare" citohet në komunikatë, shefi i misionit të OSBE-së Bernard Vnent.
Sipas raportit, sistemet paralele në gjyqësi ndikojnë në krijimin e mosbesimit në sistem, pamundësojnë sundimin e ligjit dhe stabilitetin e shoqërisë demokratike.
XS
SM
MD
LG