Ndërlidhjet

RIO DE JANEIRO


Slloveni Martin Strel sot e ka përfunduar notimin e tij përgjatë lumit të Amazonit në gjatësi prej 5.265 km.
Gjatë odisesë 65 ditëshe, Strel shumë herë iu desh t'u shmanget peshqëve të rrezikshëm që jetojnë në ujërat e Amazonit.
Strel gjithashtu duhej të fitojë luftën me lodhjen, shtypjen e lartë të gjakut, diarenë, dehidrimin dhe infektimet e shumta.
Pritet që të dielën në Rio De Janeiro, Martin Strel ta kremtojë aktin e tij heroik.
XS
SM
MD
LG