Ndërlidhjet

PRAGË


Të krishterët në të gjithë botën kanë festuar Pashkët, në nderim të vuajtjeve, vdekjes dhe ringjalljes së Jezu Krishtit.
Papa Benedikti i XVI drejtoi meshën e Pashkëve në Vatikan.
Presidenti rus Putin ndoqi meshën e pashkëve të drejtuar nga patriarku ortodoks Aleksei.
XS
SM
MD
LG