Ndërlidhjet

HAGË


Nesër në Tribunalin e Hagës fillon procesi gjyqësor kundër ish ministrit të brendshëm të Maqedonisë, Lube Boshkovski dhe rojës së tij personale, Johan Tarçulovski. Sipas prokurorisë së Hagës, ata akuzohen për krime të luftës kundër shqiptarëve në vitin 2001, përfshirë këtu vrasjen e 7 banorëve shqiptarë në fshatin Luboten.
XS
SM
MD
LG