Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ambasadori amerikan në Beograd Michael Polt ka vlerësuar se është e rrezikuar liria e shtypit në Serbi.
"Sulmi ndaj një gazetari është sulm ndaj të gjithë neve në një shoqëri demokratike. Pa lirinë e fjalës dhe raportimit, demokracia do të dështojë. Duhet krijuar atmosferën, e cila do të mundësojë dhe të inkurajojë lirinë e shprehjes dhe të medias", tha Polt duke komentuar sulmin e paradokohshëm ndaj gazetarit të revistës Vreme, Dejan Anastasijeviq.
XS
SM
MD
LG