Ndërlidhjet

KARDIF


Komiteti ekzekutiv i UEFA-s publikoi sot vendimin për zgjedhjen e vendeve të cilat do të jenë nikoqire të Kampionatit Evropian të futbollit në vitin 2012.
"Nikoqir të Kampionatit evropian në vitin 2012 do të jenë Polonia dhe Ukraina" tha presidenti i UEFA-s Michael Platini.
UEFA tha se ka zgjedhur këto dy vende para kandidatëve tjerë: Italisë dhe Kroacisë e Hungarisë që kishin kandidaturë të përbashkët.
XS
SM
MD
LG