Ndërlidhjet

NJU JORK


Respektimi i të drejtave të njeriut duhet të jetë pjesë përbërëse e strategjisë së re të Bashkimit Evropian për Azinë Qëndrore. Kjo thirrje u bë nga Organizata Human Rights Watch para se ministrat e jashtëm të Bashkimit Evropian, javën e ardhshme, të rishikojnë strategjinë e parë për Azinë Qëndrore.
Organizata tha se BE-ja shpeshë ka mirëpritur "sinjalet pozitive" nga qeveritë e rajonit, pa insistuar në përmirësime dhe rezultate konkrete.
XS
SM
MD
LG