Ndërlidhjet

KIEV


Rrugët e Kievit sot ishin të qeta. Kjo mund të kuptohet si shenjë e kompromisit të mundshëm politik ndërmjet presidentit Viktor Jushçenko dhe kryeminsitrit Viktor Janukoviq. Mijëra demonstrues rivalë ishin tubuar çdo ditë në Kiev në mbështetje të këtyre dy liderëve. Presidenti Jushçenko ka thënë se ai është i gatshëm që ta ndryshoj urdhërin e tij për shpërndarjen e Parlamentit nëse ligjëvënësit ndërmarrin masa për ndryshimin e disa ligjeve, që kanë të bëjnë me procedurat dhe rregulloret në Parlament.
XS
SM
MD
LG