Ndërlidhjet

SHKUP


SHBA-të presin që statusi Kosovës të zgjidhet brenda pranverës ndërsa cdo shtyrje e zgjidhjes së kësaj cështje nuk do t'i kontribonte stabilitetit në rajon, deklaroi në Shkup diplomatja amerikane Rozmari Di Karlo, Di Karlo shtoi se SHBA-të angazhohen për një zgjidhje që do të ofronte paqe dhe stabilitet për rajonin që të mund të integrohet në NATO dhe BE.
Edhe zyrtarët maqedonas i kanë dhënë mbështetje propozimit të Ahtisarit për Kosovën dhe sipas kryeministrit Nikolla Gruevski zgjidhja e statusit të Kosovës do të hapte perspektivën për jetë më të mirë për të gjithë qytetarët e Ballkanit.
XS
SM
MD
LG