Ndërlidhjet

BEOGRAD


Disa mijëra refugjatë serbë u mblodhën sot në zonën kufitare ndërmjet Serbisë dhe Kosovës, në portën e parë në afërsi të Leposaviqit. Grumbullimi i tyre u bë, siç u tha, me qëllim që të tërhiqet vëmendja e misionit informues të Këshillit të Sigurimit për mos kthimin e mjaftueshëm të serbëve të larguar nga Kosova.
Ky tubim është organizuar nga Shoqatat e serbëve të zhvendosur, mbështetur nga Këshilli Nacional Serb.
XS
SM
MD
LG