Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefja e Zyrës amerikane në Kosovë Tina Kaidanow ka deklaruar se plani dhe rekomandimet e Martti Ahtisaarit janë përgjigja e vetme dhe e drejtë për statusin e ardhshëm të Kosovës.
"Besojmë se propozimet në planin dhe rekomandimi i tij janë përgjigja e vetme dhe e drejtë për atë se si do të duhej të duket statusi i ardhshëm i Kosovës", ka thënë kryediplomatja amerikane në Prishtinë.
Kaidanow ka shtuar se qeveria amerikane beson se institucionet e Kosovës kanë kapacitet të mjaftueshëm për ta zbatuar planin e Ahtisaarit.
XS
SM
MD
LG