Ndërlidhjet

STRASBURG


Këshilli i Evropës publikoi një rezolutë që paralajmëron për "rritje alarmante" të sulmeve me motive racore në Rusi. Këshilli gjithashtu tha se "gjuha e urrejtjes është bërë më e rëndomtë në media dhe në politikë". Këshilli bëri thirrje për ndërmarrjen e masave për mbrojtjen e minoriteteve.
XS
SM
MD
LG