Ndërlidhjet

BEOGRAD


Anëtari i Kryesisë, Zhelko Komshiq deklaroi sot në Beograd se për statusin e Kosovës, Bosnjë Hercegovina do të sillet në harmoni me qëndrimin e vendeve anëtare të Bashkimit Evropian dhe të NATO-s. Ai mëtutje tha se lidhur me Serbinë, "Bosnjë Hercegovina do të sillet "në pajtueshmëri me dëshirën për të zhvilluar marrëdhënie të mira fqinjësore".
XS
SM
MD
LG