Ndërlidhjet

BANGKOK


Shkencëtarët në Konferencën e Kombeve të Bashkuara për ndryshimet klimatike kanë thënë se vendet duhet të bëjnë shkurtime drastike të emisionit të karbon dioksidit me qëllim që të kufizohet nxehja globale. Kjo kërkesë gjendet në raportin për të cilin u arritë pajtueshmëri në takimin e Panelit ndërqeveritar në Bangkok. Kryesues i këtij paneli është Rajendra Pachauri:
- Ajo që është mesazh jashtëzakonisht i fuqishëm në këtë raport është nevoja që bashkësia njerëzore të filloj të angazhohet për ndryshimin e stilit të jetës dhe të mënyrës së konsumit.
XS
SM
MD
LG