Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ish sekretarja amerikane e shtetit Madeline Ollbrajt tha se është shumë e rëndësishme që liderët e Kosovës të tregojnë se mirëpresin serbët dhe se ata paraqesin pjesë të shoqërisë shumëetnike.
"Shpresoj që liderët e Kosovës të kuptojnë se nëse duan një shtet funkisonal dhe me perspektivë, është e rëndësishme që aty të mbesin serbët dhe pakicat tjera" tha Ollbrajt.
XS
SM
MD
LG