Ndërlidhjet

STRASBURG


Ministri i jashtëm Vuk Drashkoviq sot në emër të Serbisë e mori kryesinë e Komitetit të Ministrave të Këshillit të Evropës. Gjatë marrjes së presidencës, zoti Drashkoviq, pos tjerash, tha se "është e rrezikshme dhe joligjore që në territorin e shtetit të Serbisë në mënyrë të dhunshme të shpallet shteti i ri i Kosovës".
XS
SM
MD
LG