Ndërlidhjet

ROMË


Policia e Italisë arrestoi katër persona të cilin kishin dëmtuar njërën nga fontanat më të njohura të Romës. Fontana della Barcaccia ishte dëmtuar nga grupi i të dehurve nga: Ukraina, Lituania, Moldavia dhe një femër nga Rusia.
Ajo fontanë është krijuar ndërmjet viteve 1627-1629.
XS
SM
MD
LG