Ndërlidhjet

PRISHTINË


Zëdhënësi i UNMIK-ut tha se zgjedhja e qeverisë në Beograd është çështje e brendshme e Serbisë, dhe asaj i përket të vendosë çfarë ministrish do të ketë.
Këto komente Aleksandër Ivanko i bëri në pyetjen se çfarë qëndrimi ka UNMIK-u lidhur me formimin e Ministrisë për Kosovën në Qeverinë e re të Serbisë.
Ivanko ka shfaqur shpresën se qeveria e re serbe do të jetë konstruktive dhe do të ndihmojë bashkësinë ndërkombëtare në finalizimin e çështjes së statusit të Kosovës.
XS
SM
MD
LG