Ndërlidhjet

PARIS


Kryeministri Agim Çeku tha se, megjithqë e ballafaquar me kundërshtimin e Rusisë, Kosova do ta shpallë pavarësinë vetëm me miratimin e Shteteve të Bashkuara, Bashkimit Evropian dhe tzë Kombeve të Bashkuara. "Qëndrimi ynë do të varet nga rekomandimet nga amerikanët, evropianët dhe sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara" tha zoti Çeku dhe shtoi se "nuk do ta shpallim pavarësinë pa pajtimin e tyre", deklaroi ai për botimin e sotëm të gazetës franceze, Journal du Dimanche. Agim Çeku tha se dëshiron ta shoh shpalljen e pavarësisë gjatë qershorit.
XS
SM
MD
LG