Ndërlidhjet

BEOGRAD


Këshilli i Kishës Ortodokse serbe apeloi tek Kombet e Bashkuara dhe të gjitha vendet me ndikim që të ndihmojnë në gjetjen e zgjidhjes së drejtë për Kosovën, që do të jetë e pranueshme për të gjitha palët. Kisha u bëri thirrje edhe institucioneve më të larta shtetëtore të Serbisë, që me "vendosmëri edhe më të madhe të mbrojnë tërësinë territoriale të Serbisë".
XS
SM
MD
LG