Ndërlidhjet

BRUKSEL


Grupi Ndërkombëtar i Krizave i bëri thirrje Bashkimit Evropian që të mos injorojë shkeljen e të drejtave të njeriut në Azinë Qëndrore për shkak të përfitimeve afatshkurtëra. Organizata tha se nafta dhe gazi i këtij rajoni nuk mund të zgjidh problemet energjetike në BE, por "këto burime mund të rrezikojnë destabilizimin e rajonit, nëse qeveritë nuk i përdorin të hyrat pre tyre në shërbim të qeverisjes së mirë dhe sundimit të ligjit".
XS
SM
MD
LG