Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti amerikan, George Bush shpalli sot ish zëvendës sekretari amerikan i shtetit, Robert Zollick të nominuarin e tij për president të Bankës Botërore. "Zollick ka fituar besimin dhe mbështetjen e liderëve nga gjitha rajonet e botës. Ai është thellësisht i përkushtuar për misionin e Bankës Botërore. Ai dëshiron të ndihmojë popujt në luftimin e varfërisë, në rimëkëmbjen ekonomike në mënyrë për t'iu dhënë qytetarëve shpresë për një jetë më të mirë" tha Bush.
XS
SM
MD
LG