Ndërlidhjet

PRISHTINË


Përfaqësuesit e Komitetit Ndërkombëtar të Kryqit të Kuq që udhëheqin punën e grupit punues Kosovë-Serbi për të zhdukurit i kanë pamundësuar një anëtari të delegacionit nga pala serbe që të marrë pjesë në takimin e sotëm për të zhdukurit, meqë ai kishte marrë pjesë në një manifestim politik dhe nacionalist në Serbi. Zyrtarë të Kryqit të Kuq thanë se puna e grupit është nga fundi, pasi realiteti i ri që do të krijohet me zgjidhjen e statusit kërkon mekanizma të tjera.
XS
SM
MD
LG