Ndërlidhjet

TRIPOLI


Familjet e fëmijëve libianë të infektuar me SIDA thanë se kanë arritur një amrrëveshje me kryeminsitrin britanik Tony Blair , marrëveshje e cila mund t'u shpëtojë jetën pesë infermiereve bullgare dhe mjekut palestinez.Personeli mjekësor që janë të burgosur prej tetë vitesh janë dënuar me vdekje nën akuzat për infektim të qëllimshëm më virusin HIV të 400 fëmijëve.Zëdhënësi i familjeve të fëmijëve tha se zgjidhja mund të gjendet para fundit të qershorit.
XS
SM
MD
LG