Ndërlidhjet

TIRANË


Katër policë janë arrestuar në Shqipëri për pjesmarrje në rrjetin e trafikimit të qenieve njerëzore. Në njoftimin e policisë thuhet se kreu i policisë kufitare dhe tre pjesëtarë të saj kanë bashkëpunuar më disa persona tjerë në jug të vendit për të trafikuar njerëz në Greqi. Komuniteti ndërkombëtare disa herë ka thënë se Shqipëria duhet të parandalojë trafikimin nëse dëshiron t'i bashkangjitet Bashkimit Evropian dhe NATO-s.
XS
SM
MD
LG