Ndërlidhjet

PARIS


Raportet e para nga zgjedhjet parlamentare të Francës bëjnë të ditur se partia e krahut të djadhtë e presidentit Nicolas Sarkozy në roundin e parë ka fituar epërsinë. Partia e Sarkozisë dhe partitë tjera të djadhta llogaritet se do të fitojnë rreth 46 përqind të votave derisa opozita socialiste deri 37 përqind.
XS
SM
MD
LG