Ndërlidhjet

ROMË


Pavarësia është zgjidhja e vetme për statusin e Kosovës, ka thënë përfaqësuesi Kombeve të Bashkuara Marti Ahtisari. "Nuk shoh zgjidhje tjetër përveq pavarësisë.Vazhdimi i bisedimeve nuk do të sjellë asnjë përfundim" ka thënë Ahtisari gjatë bisedimeve në komisionin për marrëdhënie të Jashtme të Parlamentit italian. Ahtisari ka shtuar se tashmë ka ardhur koha që Kombet e Bashkuara sa më shpejtë të marrin vendim për statusin. "Kohabitacioni ka dështuar për shkak se serbët në Kosovë kanë marrë instruksione precize nga Beogradi që ti bojkotojnë strukturat institucionale dhe administrative të Kosovës" ka thënë Ahtisari.
XS
SM
MD
LG